Elano poslao navijače u kanal

Izvor: Mondo, 01.Feb.2013, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elano "poslao" navijače u kanal

Posle pogotka Gremija došlo do navijačkog stampeda na jednoj od tribina stadiona u Porto Alegreu. Strahovit prizor, na sreću bez žrtava.

Tragedija izbegnuta zahvaljujući pukoj sreći...

Navijači Gremija u četvrtak uveče proslavili su prolazak svog kluba u narednu rundu takmičenja Kopa Libertadores. neki od njih nisu ni svesni koliko su sreće imali da kraj utakmice dočekaju živi.

Kada je bivši fudbaler Mančester sitija Elano postigao fantastični >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pogodak za vođstvo Gremija, kojim je anulirana prednost ekvadorskog LDU-a, na severnoj tribini došlo je do strahovitog stampeda pristalica domaćeg kluba.

Ograda je popustila pod pritiskom navijača i mnogi od njih završili su u kanalu. Tom prilikom povređeno je desetoro ljudi - dve žene završile su u bolnici, a ostalima je prva pomoć pružena na stadionu.

Utakmica je posle kraće pauze nastavljena. Gremio je uspešno prošao kvalifikacije pošto je posle boljeg izvođenja penala eliminisao ekvadorski klub.

(MONDO, foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.