Navijači povređeni u lavini

Izvor: B92, 31.Jan.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači povređeni u 'lavini'

Nekoliko navijača povređeno je na stadionu u Porto Alegreu dok su u vidu 'lavine' proslavljali gol svog tima u Kupu Libertadores.

Ovaj način proslave, karakterističan za fudbalske fanove u Južnoj Americi, podrazumeva da se navijači sjure niz tribine i tako izazovu efekat lavine.

Ovoga puta, ograda koja deli teren od tribina popustila je i nekoliko navijača je lakše povređeno tokom pada.

Ovaj incident dogodio se na utakmici između Gremija i ekvadorske Liga de Kito.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači povređeni u “lavini”

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2013

Nekoliko navijača povređeno je na stadionu u Porto Alegreu dok su u vidu „lavine” proslavljali gol svog tima u Kupu Libertadores.. Ovaj način proslave, karakterističan za fudbalske fanove u Južnoj Americi, podrazumeva da se navijači „sjure” niz tribine i tako izazovu efekat lavine.. Ovoga...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Brazilski navijači povređeni u "lavini" proslave gola

Izvor: Blic, 01.Feb.2013, 00:21

Nekoliko navijača povređeno je na stadionu u Porto Alegreu dok su u vidu "lavine" proslavljali gol svog tima u Kupu Libertadores...Ovaj način proslave, karakterističan za fudbalske fanove u Južnoj Americi, podrazumeva da se navijači "sjure" niz tribine i tako izazovu efekat lavine...Ovoga puta,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.