El Klasiko: Barsa ispratila Real petardom sa Nou Kampa (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 28.Okt.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

El Klasiko: Barsa ispratila Real petardom sa "Nou Kampa" (VIDEO)

Fudbaleri Barselone ubedljivo porazili Real (5:1)

Ekipu Barselone je u vođstvo doveo Filipe Kutinjo u 11. minutu utakmice. Posle ubačene lopte Đordija Albe sa leve strane, Brazilac je ostao sam na desetak metara od gola i nije mu bilo teško da pogodi mrežu. Na isteku pola časa igre sudija Hoze Sančez je uz pomoć VAR tehnologije dosudio penal za Katalonce posle duela Varana i Suareza, a baš Urugvajac je preuzeo odgovornost i pogodio sa bele tačke za 2:0. Tim rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se otišlo na odmor.

Drugo poluvreme je mnogo bolje otvorila ekipa Reala i već u petom minutu nastavka Marselo je smanjio prednost domaće ekipe a 2:1. Kataloncima je voda ušla u uši u tim momentima i vrlo brzo posle Marselovog pogotka Luka Modrić je pogodio stativu, posle koje ipak Madriđani nisu uspeli da nastave u istom ritmu, a ubrzo je stativu za domaću ekipu postigao Luis Suarez.

Gostujuća ekipa se otvorila i igrala visok presing, što je Barselona iskoristila i u 75. minutu posle sjajnog kontranapada Serhi Roberto je centrirao sa desne strane, a Luis Suarez je odličnim udarcem glavom ponovo savladao Kurtou za 3:1. Osam minuta kasnije, ponovo je Roberto proigrao Suareza, koji je lepo istrčao i iskosa sa desne strane bocnuo loptu preko Realovog čuvara mreže za het-trik na današnjem El Klasiku.

Konačan rezultat postavio je Arturo Vidal u 87. minutu utakmice posle sjajnog centaršuta Dembelea sa leve strane, Čileanac je bio sam na petercu i glavom smestio loptu u mrežu. Imao je dva minuta kasnije Suarez još jednu dobru priliku za gol, ali se ovog puta isprečio Tibo Kurtoa dobrom intervencijom.



Barselona - Real 5:1 (2:0)

Strelci: Kutinjo 11', Suarez 30' p, 75', 83', Vidal 87' - Marselo 50'

Barselona: Ter Štegen - Roberto, Pike, Lengle, Alba - Rakitić, Buskec, Artur (od 84. Vidal) - Rafinja (od 69. Semedo), Suarez, Kutinjo (od 74. Dembele)

Real: Kurtoa - Naćo, Varan (od 46. Vaskez), Ramos, Marselo (od 82. Marijano) - Kros, Kazemiro, Modrić - Bejl (od 77. Asensio), Benzema, Isko

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.