Izvor: RTS, 23.Sep.2022, 22:43

Eks-Ju derbi u Zenici pripao domaćinu, "zmajevi" idu u A Ligu nacija

Fudbaleri Bosne i Hercegovine savladali su u Zenicu Crnu Goru 1:0 i stekli nedostižnu prednost na prvom mestu na tabeli Treće grupe B Lige nacija. Demirović doneo trijumf zmajevima, koji će u sledećem ciklusu igrati u najjačem rangu takmičenja.
Bosna i Hercegovina igraće u A Ligi nacija - epilog je meča na "Bilinom polju" u kojem je domaći tim minimalnim rezultatom savladao Crnu Goru.

Jedini gol na meču u Zenici postigao je Ermedin >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Demirović, na asistenciju Edina Džeka, u finišu prvog poluvremena.
Ekipa selektora Ivajla Peteva došla je do 11. boda u takmičenju, četiri više od drugoplasirane Crne Gore, kolo pre kraja takmičenja.
U okviru iste grupe, fudbaleri Finske i Rumunije igrali su bez pobednika 1:1.
Domaći su poveli golom Pukija u 12. minutu, da bi izjednačio Tanase u 52. minutu.
Finska je treća na tabeli sa 5 bodova, Rumunija je sakupila 4.
U poslednjem kolu Rumunija će dočekati Bosnu i Hercegovinu, dok Finska gostuje u Crnoj Gori.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađari šokirali i Nemce, Italijani poslali Englesku u B ligu

Izvor: RTS, 23.Sep.2022

Fudbaleri Mađarske savladali su u Lajpcigu Nemačku golom Salaja, dok je Raspadori doneo trijumf Italiji nad Engleskom u utakmicama petog kola Treće grupe A Lige nacija. . Posle pet odigranih kola u Trećoj grupi A Lige nacija poznate su dve stvari - Italija i Mađarska...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.