Egipat se plasirao u polufinale Afričkog kupa nacija

Izvor: Beta, 30.Jan.2022, 19:48

Egipat se plasirao u polufinale Afričkog kupa nacija

Fudbaleri Egipta plasirali su se večeras u Jaundeu u polufinale Afričkog kupa nacija, pošto su posle produžetka pobedili Maroko sa 2:1 (1:1).Sudija je posle gledanja VAR-a u petom minutu dosudio penal za Maroko, nakon prekršaja nad Ašrafom Hakimijem.Sa penala je dva minuta kasnije bio precizan Sofjan Bufal.U 53. minutu posle centaršuta iz kornera glavom je šutirao egipatski igrač Mohamed Abdelmonem, a do lopte je posle odbrane marokanskog golmana došao Mohamed Salah, koji je zatim postigao drugi gol na ovom takmičenju.Do kraja regularnog toka nije bilo promene rezultata, da bi u produžetku Egipat poveo u 100. minutu, pošto je posle asistencije Salaha sjajno reagovao Trezege.Egipat će u polufinalu Afričkog kupa nacija igrati protiv domaće selekcije Kameruna, 3. februara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SALAH POGURAO FARAONE: Egipat se plasirao u polufinale Afričkog kupa nacija

Izvor: Kurir, 30.Jan.2022

Fudbaleri Egipta plasirali su se večeras u Jaundeu u polufinale Afričkog kupa nacija, pošto su posle produžetka pobedili Maroko sa 2:1 (1:1).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.