Efes pronašao zamenu za jednog od najboljih igrača

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efes pronašao zamenu za jednog od najboljih igrača

Turci bi košarkaša Makabija.

Kako prenosi "Sportando", Efes je zainteresovan za košarkaša Makabija iz Tel Aviva Anđela Kalojara.

Francuski reprezentativac Adrijan Moerman je doživeo tešku povredu tokom priprema za Mundobasket i provešće van terena duži vremenski period.

Istanbulski klub ima velike ambicije i svesni su da je povreda Moermana veliki peh, pa žele krilnog centra iz redova "Ponosa Izraela".

Efes je ovog leta doveo Aleka Pitersa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz CSKA, kao zamenu za Broka Motuma, a stigao je i mladi Togla Gečim.

Ugovore sa klubom produžili su Vasa Micić, Šejn Larkin, Brajant Danston, Kruno Simon, Doguš Balbaj i trener Ataman, a pored Motuma, koji je otišao u Valensiju, klub su napustili i Metečan Birsen (Pinar), Onuralp Bitim (Pinar), kao i Derik Braun, koji je pojačao Crvenu zvezdu.

Kalojaro je u sezoni za nama u Evroligi upisao 30 nastupa za Makabi, u proseku je beležio 7,4 poena i 4,8 skokova po meču, a pored pozicije krilnog centra, može da nastupa i na poziciji krila.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.