Eduardo (ne) ide u Dablin

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Avg.2011, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eduardo (ne) ide u Dablin

Partizan u sredu ujutro putuje u Republiku Irsku, a neizvesno je da li će u avionu biti Eduardo Pašeko. Brazilski napadač je povredio lakat, leva ruka mu je u gipsu.
- Detaljnije informacije imaćemo posle današnjih lekarskih pregleda. Eduardo privremeno nosi gips – uzdržan je fizioterapeut Slobodan Branković.
Partizanova „devetka” veruje da će igrati u Dablinu.
- Ništa nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << slomio, hoću da igram protiv Šamroka, na teren mogu i ako mi bandažiraju lakat – uverava novajlija iz Sao Kaetana, koji se povredio sredinom prvog poluvremena meča sa Novim Pazarom.
 Roviti Ranković i Volkov
Zbog povreda na meču sa Novim Pazarom, van stroja su Aleksandar Ranković i Vladimir Volkov.
- Ranković se već oseća bolje, dok Volkova zateže mišić, ali se nadam da ćemo obojicu imati na raspolaganju za četvrtak – prenosi trener Stanojević.
Anderson do kraja sedmice
Bliži se trenutak kad će se brazilski štoper Anderson vratiti u konkurenciju za tim Partizana.
- Kaže da će za dva tri dana početi da trenira, a do kraja sedmice očekuje da se priključi ekipi – prenosi Eduardo reči zemljaka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.