Eduardo u gipsu, pod znakom pitanja za meč sa Šamrokom

Izvor: Blic, 14.Avg.2011, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eduardo u gipsu, pod znakom pitanja za meč sa Šamrokom

Partizan je uspešno započeo odbranu titule u Superligi pobedom nad Novim Pazarom, ali je ostao bez Eduarda.

Strelac prvog gola za crno-bele u prvom poluvremenu je morao da napusti teren jer je povredio lakat a tim lekara odmah mu je stavio gips na bolno mesto.

U narednih 48 sati znaće se stepen ozbiljnosti povrede, a u klubu se pribojavaju da sjajni Brazilac neće moći da igra protiv Šamroka.

Pored Eduarda, na bolove se žale Ranković i Volkov >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tako da trener Partizana Aleksandar Stanojević pored zadovoljstva pobedom, ima razloga i za brigu.

"Igrali smo takmičarski i atraktivno. Protivnik nam je samo jednom ozbiljno ugrozio gol, u prvom poluvremenu. Ovo je model igre kojem trebamo da težimo. Na pravim način smo počeli prvenstvo. Držali smo ritam tokom celog meča. Raduje me i što su neki igrači podigli nivo borbenosti. Želimo da igramo ovako i da postignemo što više golova u narednim mečevima", dodao je Stanojević.

Trener crno-belih nije želeo puno da priča o odluci da mladog napadača Marka Šćepovića ne uvrsti ni među rezerve za utakmicu.

"Šćepović je naš biser, ali neke stvari kod njega moraćemo da menjamo", naveo je Stanojević.

On je dodao da je "oduševljen" što je došlo oko 2.000 gostujućih navijača u Beograd.

"Znam da će nam u Novom Pazaru biti mnogo teže. Znamo koliko ljudi tamo vole fudbal i želim im dobre rezultate", rekao je Stanojević.

Trener Novog Pazara, novajlije u Super ligi, Mihajlo Ivanović kazao je da je njegova ekipa očekivala "više od meča u Beogradu".

"Očekivali smo više, pre svega u rezultatskom smislu, iako smo znali da dolazimo u goste šampionu. Malo šta može da se kaže posle poraza od pet nula, nemamo nikakvo opravdanje. Okrećemo se sledećoj utakmici sa Radom i pokušaćemo da tražimo rezultate tamo gde imamo šansu", naveo je Ivanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Ovo je model kojem težimo

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Avg.2011

Šampion je silovito krenuo u borbu za odbranu titule. Pred 11.000 ljubitelja fudbala u Humskoj i milion pred TV ekranima, tim Aleksandra Stanojevića osvojio je prve bodove pre svega zahvaljujući daleko kvalitetnijem timu,. – Igrali smo takmičarski i atraktivno. Protivnik nam je samo jednom ozbiljno...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Stanojević: Podigli nivo borbenosti

Izvor: B92, 14.Avg.2011

Partizan je sjajno krenuo u novu superligašku sezonu sa 5:0 protiv novajlije u JSL Novog Pazara, čime je naravno zadovoljan i trener Stanojević...Mladi stručnjak Aleksandar Stanojević uvek želi od svojih igrača napadačku igru i mnogo golova, a to je i dobio u subotu..."Zadovoljan sam rezultatom...

Nastavak na B92...

Eduardov lakat u gipsu

Izvor: RTS, 14.Avg.2011

Sjajnu predstavu Partizana na premijeri domaćeg prvenstva, gde su na svom stadionu deklasirali Novi Pazar sa 5:0, pomutila je povreda napadača Eduarda. Novi igrač "crno-belih" u prvom poluvremenu je morao da napusti meč zbog povrede lakta. Ruka Brazilca je trenutno u gipsu a za nekoliko dana će...

Nastavak na RTS...

Eduardov lakat u gipsu

Izvor: VestiSport.com, 14.Avg.2011

Sjajnu predstavu Partizana na premijeri domaćeg prvenstva, gde su na svom stadionu deklasirali Novi Pazar sa 5:0, pomutila je povreda napadača Eduarda. Novi igrač "crno-belih" u prvom poluvremenu je morao da napusti meč zbog povrede lakta. Ruka Brazilca je trenutno u gipsu a za nekoliko dana će...

Nastavak na VestiSport.com...

Eduardo propušta Šamrok?

Izvor: B92, 14.Avg.2011

Partizan u sredu ujutro putuje u Republiku Irsku, a neizvesno je da li će u avionu biti Eduardo Pašeko. Brazilac je povredio lakat, leva ruka mu je u gipsu..."Detaljnije informacije imaćemo posle današnjih lekarskih pregleda. Eduardo privremeno nosi gips", uzdržan je fizioterapeut Slobodan Branković...Partizanova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.