EVROKUP: Kakav ŠAMAR za Budućnost! Podgoričani PONIŽENI u Morači, rival slavio sa 21 razlike!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 22:10

EVROKUP: Kakav ŠAMAR za Budućnost! Podgoričani PONIŽENI u Morači, rival slavio sa 21 razlike!

Ovo se dugo nije desilo.

Košarkaši Budućnosti doživeli su veliki udarac u 10. kolu Evrokupa, pošto su u "Morači" deklasirani od nemačkog Ulma rezultatom 68:89!

Odavno Budućnost nije odigrala lošiju utakmicu. Najgoru od početka sezone, u kojoj se tokom svih 40 minuta Ulm pitao ta sve.

Nijednog trenutka nije postojala rezultatska neizvesnost, iako su se navijači Plavih nadali preokretu, sličnom onom protiv Burse u prethodnom kolu Evrokupa, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihovi ljubimci nisu bili ni blizu tog dostignuća.

DJ Seeley can pull anything off tonight 🤷‍♂️@KKBuducnostVOLI #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/sBjgAWpcrR

— 7DAYS EuroCup (@EuroCup) January 19, 2022

Očajni u šutu za tri poena, domaći i nisu mogli da se nadaju boljem rezultatu, dok je košarkašima Ulma sve polazilo za rukom. Pogodili su preko 70 odsto šuteva iz igre, konstantno maltretirajući odbranu crnogorskog šampiona.

Koliko je Ulm dominirao, svedoči podatak da su već posle uvodnih 10 minuta imali ogromnih 15 poena viška (15:30). Pokušala je Budućnost u nastavku utakmice da se približi, međutim, nije uspevala da spusti zaostatak ispod dvocifrenog broja.

.@JCobbs1 HUSTLES back in defense to reject it! 🛑@KKBuducnostVOLI #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/z3NcTcS8fo

— 7DAYS EuroCup (@EuroCup) January 19, 2022

Najefikasniji u redovima Podgoričana bili su Džastin Kobs sa 17 poena i Petar Popović koji je ubacio jedan manje, dok su ostali debelo podbacili.

Don't give too much space to @JaronBgame or he'll make sure you pay for it 👀#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/KrfClRoQxq

— 7DAYS EuroCup (@EuroCup) January 19, 2022

Nemce je do pobede vodio Semaž Kriston sa 18 poena, četiri skoka i šest asistencija, dabl-dabl je ostvario Kristijano Felisio sa 17 poena i 10 skokova, dok je Džaron Blosomgejm dodao 14 poena, uz devet uhvaćenih lopti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.