EVO KAKO IZGLEDA NAPAD ZVEZDE BEZ BOAĆIJA: Milojević PRELOMIO, ovo su starteri za PSŽ (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO KAKO IZGLEDA NAPAD ZVEZDE BEZ BOAĆIJA: Milojević PRELOMIO, ovo su starteri za PSŽ (SASTAVI)

Utakmica će početi u sredu, u novom terminu elitnog UEFA takmičenja, od 18.55.

Fudbalere Pari Sen Žermena i Crvene zvezde očekuje okršaj u Ligi šampiona (sreda, 18.55). U prvom kolu, prvak Srbije je u Beogradu odigrao bez golova sa Napolijem, dok je šampion Francuske izgubio od Liverpula. U duel na "Parku prinčeva", Sveci ulaze kao favoriti, i nema sumnje da će šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević izvesti najjači mogući sastav, osim povređenog Ričmonda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Boaćija, kako bi se što bolje suprotstavio ekipi Tomasa Tuhela.

U sredu, na teren bi od prvog minuta mogli da istrče: Borjan, Stojković, Degenek, Savić, Rodić, Jovičić, Krstičić, Kafu, Čaušić, Marin, Ben.

Podsetimo, obe ekipe su za vikend slavile u nacionalnim prvenstvimna. OVDE pročitajte o pobedi Zvezde, a OVDE o trijumfu PSŽ-a.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na instagram profilu portala SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.