EUFORIJA: Srnić i Plavšić oduševljeni novom pesmom, ‘atomski mrav’ dobio ‘prozivku’ od glumca (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUFORIJA: Srnić i Plavšić oduševljeni novom pesmom, ‘atomski mrav’ dobio ‘prozivku’ od glumca (FOTO)

Zvezdaši oduševljeni novom pesmom ‘Nebo nek se otvori opet’, dočekali su je u odličnom raspoloženju.

To se najbolje videlo danas na zvaničnoj viber konverzaciji FK Crvena zvezde gde su Slavoljub Srnić i Srđan Plavšić dali svoje utiske nove pesme i spota Zvezdinog ‘Severa’ koju je otpevao Kiki Lesendrić.
Prvi se oglasio Slavoljub Srnić:

Zatim je svoj sud dao i Srđan Plavšić, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pa se u konverzaciju uključio i poznati glumac Aleksandar Radojičić.

Radojičić često ume da pecne Zvezdinog ‘atomskog mrava’ zbog visine, a to nije propustio ni ovog puta:

The post EUFORIJA: Srnić i Plavšić oduševljeni novom pesmom, ‘atomski mrav’ dobio ‘prozivku’ od glumca (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NEMA POPUŠTANJA: Mouče pravi Zvezdi veliki problem!

Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2016

Kako HotSport saznaje, Argetinac je odlučio da sam kroji ishod ove problematične situacije.. . Velika plata, a cena rastanka Pabla Moučea sa Crvenom zvezdom je paprena. Zato je došlo do problema sada kada je na tapetu rastanak šest meseci pre isteka pozajmice, zvaničnog člana Lanusa.. Posle novog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.