ESPN UPOZORAVA: Ako su nam Turci pravili probleme, šta će nam uraditi Srbija! Jednog od Orlova su zaboravili (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESPN UPOZORAVA: Ako su nam Turci pravili probleme, šta će nam uraditi Srbija! Jednog od Orlova su zaboravili (FOTO)

Amerikancima ne ide sve po planu.

Već posle onolikog broja otkaza postalo je jasno da reprezentacija SAD nije na niovu nekih prethodnih, a sve je dobilo novu dimenziju posle prva dva kola u grupi. Prvo su se Ameri namučili protiv Češke, bez obzira na pobedu od dvadesetak razlike, da bi ih utakmica protiv Turske i pobeda tek posle produžetka u kojem su Turci uspeli da promaše čak četiri slobodna bacanja za trijumf totalno uzdrmala. Doduše zbog toga bi mogli da postanu još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opasniji, a osim blede igre protiv Turske, mnogo pažnje je privukla i povreda Džejsona Tejtuma koji je izvrnuo zglob i morao je da ode u svlačionicu, a za danas su zakazani dodatni pregledi na kojima će biti utvrđeno o kakvoj se povredi radi.

 - Mislim da sam se malo okliznuo, da sam izvrnuo zglob, okliznuo se i pao na pogrešan način. Osećam se bolje nego u tom momentu kada se dogodilo. Mogu pomalo da hodam. Jasno je da me boli, ali sam imao neki tretman i videćemo kako ću se osećati - rekao je Tejtum koji će verovatno propustiti neki meč.

ESPN je mnogo pažnje posvetio dešavanjima posle meča SAD i u Turske, a odmah se dotakao i Srbije. Razlog je jednostavan. Amerikanci su imali velikih problema sa centrima Turske, a prema ESPN-u nije se očekivalo da će Turskа napraviti tolike probleme SAD. I upravo tu dolazi Srbija na red jer je po Amerikancima ona prvi izazivač.

 - Ovo može da bude veliki problem kasnije na turniru, posebno ako se SAD sastane sa prvim izazivačem Srbijom. Taj tim je istinski ogroman, sa četiri visoka igrača - Nikolom Jokićem, Bobanom Marjanovićem, Miroslavom Raduljicom i Nemanjom Bjelicom. Srbija je nadigrala prva dva protivnika sa 105 poena razlike šutirajući 70% - piše u analizi ESPN-a koji je očigledno zaboravio i Nikolu Milutinova. - U ovom momentu, istina, razmišljati o Srbiji je pomalo neodgovorno. SAD mora da pronađe ofanzivni ritam prvo. Amerikanci prvo morajui da odrade Japan, najslabiji tim u grupi. Ali već u drugoj rundi će doći još talentovanije ekipe od Turske - Brazil i Grčka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jelena Krstičič, supruga fudbalera AEK-a Nenada Krstičića

Ponekad bih zelela da ne primecujem sve sto primetim... Mozda bi prosto bilo lakse doneti odluke da neke stvari na slici ne vidis dovoljno jasno... Mozda bi neke odgovore bilo lakse otkrivati korak po korak... I taman se potrudim da spoznajem situacije i ljude u njima malo po malo, ali... Nazalost, meni je sve uvek jasno kao dan odma na samom pocetku! 🌊☀️💆🏼‍♀️

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on Mar 16, 2019 at 12:44pm PDT

I jeste da danas zamalo dobijem batine na semaforu, jer me je neko ko sve vidi crno belo “snimio”, ali danas je sve 🔴⚪️ i zato gledajmo takvim ocima! Lepota je u ocima posmatraca... #CrvenaZvezda #NapredZvezdo volim te zivote @nenadk20 ! ❤️❤️❤️

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on Aug 21, 2018 at 6:58am PDT

#Tbt #Seychelles 😊❤️

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on Aug 8, 2018 at 3:47am PDT

👙💜 @leommi_official 💜

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on May 31, 2018 at 2:47am PDT

* Plava krava... * @plava.krava

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on Apr 23, 2018 at 12:37pm PDT

💆🏼‍♀️

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on Apr 22, 2018 at 1:33pm PDT

❤️❤️❤️ љубав!!!

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on May 19, 2019 at 11:54am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.