Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP ZA ODBOJKAŠICE: I Holanđanke poklekle pred silnim Srpkinjama

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je i drugu pobedu na EP u Azerbejdžanu, ponovo u tri seta, a ovog puta nadigrana je Holandija.

Ovaj tim može mnogo. Kao i mnogi koje je do sada na šampionate Evrope i sveta vodio vrsni stručnjak Zoran Terzić. I pored velikih problema sa povredama u pripremnom periodu, naše devojke su uspele da suzbiju redove i u drugom kolu Evropskog prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ostvare novi trijumf nad selekcijom Holandije.
Na kraju 3:0 – 29:27, 25:17, 25:23.
Prvi set, reklo bi se, bio je ključan, pošto su rivalke više psihički bile slomljene. Srpkinje su igrale bolje u ključnim momentima i na razliku povele sa 1:0.
U drugom mnogo jasnija slika na parketu. Izabranice Zorana Terzića su dominirale protiv Holanđanki i vrlo brzo, lako i ubedljivo stigle do duplirane prednosti.
Treći set je nagoveštavao povratak Holandije u utakmicu i čak u pojedinim momentima osvajanje trećeg seta, ali je serija Srbije od 4:0 u finišu donela vođstvo od 21:18 i tu zalihu su do kraja znalački sačuvale.
Najefikasnija na ovom meču bila je Tijana Bošković, i to ubedljivo, sa čak 27 osvojenih poena.
Posle trijumfa nad Češkom, ovo je druga pobeda Srbije, a u trećem kolu sastaće se sa selekcijom Belgije.
The post EP ZA ODBOJKAŠICE: I Holanđanke poklekle pred silnim Srpkinjama appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Odbojkašice Srbije savladale Holandiju 3:0

Izvor: BKTV News, 23.Sep.2017

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je i drugu pobedu na prvenstvu Evrope koje se održava u Gruziji i Azerbejdžanu, pošto je večeras u 2. kolu D grupe savladala Holandiju 3:0 (29:27, 25:17, 25:23)...Izabranice selektora Zorana Terzića juče su takođe maksimalnim rezultatom savladale...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.