Odbojkašice Srbije savladale Holandiju 3:0

Izvor: BKTV News, 23.Sep.2017, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije savladale Holandiju 3:0

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je i drugu pobedu na prvenstvu Evrope koje se održava u Gruziji i Azerbejdžanu, pošto je večeras u 2. kolu D grupe savladala Holandiju 3:0 (29:27, 25:17, 25:23).

Izabranice selektora Zorana Terzića juče su takođe maksimalnim rezultatom savladale Češku, a sutra od 15 sati sledi meč sa Belgijankama.

Odličan početak Srbije: Odbojkašice ubedljive protiv Češke u prvom kolu Evropskog prvenstva

Pobednik >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << grupe izboriće direktan plasman u četvrtfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana selekcija u osminu finala.

Odbojkašice Srbije brane bronzu osvojenu pre dve godine u Belgiji i Holandiji.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Odbojkašice Srbije savladale Holandiju

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2017

GENDŽE - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je i drugu pobjedu na prvenstvu Evrope koje se održava u Gruziji i Azerbejdžanu, pošto je večeras u 2. kolu D grupe savladala Holandiju 3:0 (29:27, 25:17, 25:23)...Izabranice selektora Zorana Terzića juče su takođe maksimalnim rezultatom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.