Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023, 03:44

EP (U19)

Juniorske reprezentacije Portugalije i Italije igraće u finalu Evropskog šampionata koje se održava na Malti.
Portugalci su u polufinalu bili ubedljivi i savladali Norvešku sa 5:0.
Posle samo pola sata igre Portugalija je vodila sa 3:0. Poveli su mladi Portugalci već u četvrtom minutu golom Gustava, drugi gol postigao je Feliks iz penala u 17. minutu, da bi Riberio kompletirao furiozan start meča Portugalije.
Isti igrač pogodio je i u 66. minutu, da bi samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << tri minuta kasnije Borhes postavio konačan rezultat na meču.
Mnogo uzbudljivije bilo je na meču između Italije i Španije, a „azuri“ su slavili sa 3:2.
Povela je Italija golom Samuelea Vinjata u 52. minutu, ali je Viktor Barbera izjednačio samo šest minuta kasnije.
Ponovo su „azuri“ došli do vođstva u 66. minutu preko Nikola Pisilija. Ipak, ni ono nije dugo potrajalo, jer je Jarek Gasiorovski doneo izjednačenje „crvenoj furiji“ u petnaest minuta pre kraja.
Gol za plasman Italije u finale Evropskog prvenstva postigao je vezista Đenove Luka Lipani četiri minuta pre kraja.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

LŠ (kval)

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023

Prvak Bosne i Hercegovine Zrinjski savladao je ekipu Urartua u Jermeniji rezultatom 1:0.. U veoma tvrdom meču sa čak sedam žutih kartona, gol odluke postigao je Matej Senić u 89. minutu meča.. Karabag je opravdao ulogu favorita u Gibraltaru gde je u poslednjim trenucima susreta savladao Linkoln...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.