EMILIJA SVE PRIZNALA, A POTOM JE NJEN OTAC NAPRAVIO LOM: Evo zbog čega je NAPADNUT Terzić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMILIJA SVE PRIZNALA, A POTOM JE NJEN OTAC NAPRAVIO LOM: Evo zbog čega je NAPADNUT Terzić!

Klupko se odmotava.

Svi osumnjičeni za napad i pokušaj otmice na fudbalera Aleksu Terzića su uhapšeni, a Emilija N. (19) je sve priznala u Trećem osnovnom tužilaštvu. Ona je navela da grupa koja je napala mladog reprezentativca Srbije zapravo nije imala pojma o kome se radi, već da je do incidenta došlo zbog nesuglasica u saobraćaju.

Emilija je negirala da je učestvovala u napadu na Terzića, a dodala je i da se nije osećala dobro jer je bila pod dejstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << alkohola. Ona je dodala i da je mladiće sa kojima je bila u Audiju poznavala površno, odnosno da je Nikolu S. videla svega nekoliko puta, dok je Miloša J. te večeri upoznala.

Takođe, istakla je da su svi oni zapravo prethodno bili na rođendanu, te da su Nikola i Miloš krenuli da je odvezu kući kada se sve dogodilo.

- Ona je suštinski povrdila da su Nikola i Miloš napali i maltretirali mladog fudbalera Terizća i uzeli mu kola, navodno zbog incidenta u saobraćaju. Nakon maltretiranja Terizća dva bahata mladića i dve devojke odvezli su se u Kaluđericu a ona je pozvala taksi i otišla kući - rekao je dobro upućeni izvor za Informer.

A post shared by Aleksa Terzic (@aleksa_terzic93) on Sep 24, 2019 at 1:46pm PDT

Saslušanoj devojci je ukinuto zadržavanje koje joj je bilo određeno posle incidenta. Inače, Emilijin otac je došao u Tužilaštvo, ali ga je udaljila sudska straža zbog drskog i bezobraznog ponašanja.

Podsetimo, Nikola S. (22) Dušanka I, (21) i Emilija N. (19) su uhapšeni odmah, dok je Miloš J. (22) u pritvoru završio posle skoro dva dana bekstva. Inače, fudbaler Fjorentine je prepoznao obojicu osumnjičenih muškaraca i potvrdio je da su ga oni napali.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Majorke Laga Žuniora.

H y g g e 🌅

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on Jul 8, 2019 at 11:01am PDT

🧜🏽‍♀️

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on Aug 6, 2019 at 8:21am PDT

⬛️ ◼️ ◾️▪️

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on Jul 31, 2019 at 12:07pm PDT

🔆

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on May 4, 2019 at 7:00am PDT

Día 1 de ☀️

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on Mar 17, 2019 at 7:40am PDT

Lunes al sol ☀️ dos meses y medio postparto

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on Sep 24, 2018 at 4:33am PDT

Mall☀️rca 💐

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on Mar 23, 2019 at 6:19am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.