EL - Zvezdi se neće svideti rezultat iz Madrida

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2015, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Zvezdi se neće svideti rezultat iz Madrida

Košarkaši Real Madrida pretrpeli su četvrti poraz u Evroligi što je vest koja se nikako neće svideti narednom rivalu šampiona Evrope, ekipi Crvene zvezde Telekom.

Prva utakmica šestog kola grupne faze Evrolige odigrana je u Madridu gde je aktuelni šampion Evrope Real ugostio moskovski Himki.

U izuzetno uzbudljivoj utakmici šampion Evrope je poražen rezultatom 85:82 (24:22, 20:20, 22:21, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 19:19) pa posle šest odigranih utakmica ima samo dve pobede što je malo ko mogao da zamisli uoči početka takmičenja.

Gosti iz Podmoskovlja držali su rezultatsku prednost tokom većeg dela meča, a čini se da su izabranici Pabla Lasa mnogo više pažnje posvetili suđenju i odlukama arbitara koje su mahom bile ispravne iako ne u korist Reala.

Tajris Rajs predvodio je Himki do četvrte pobede u grupi "A" sa 18 poena i 8 asistencija, dok je domaći sastav predvodio Serhio Rodrigez sa 17 poena od kojih je 12 postigao šutevima van linije 6.75.

Ovakav ishod duela u španskoj prestonici najmanje odgovara ekipi Crvene zvezde Telekom koja će naredne nedelje ugostiti Kraljevski klub što znači da će Real Madrid morati da se vadi u Beogradu.

Sa druge strane, Zvezda bi u slučaju sutrašnje pobede nad Strazburom imati otvoren put ka TOP 16 fazi pošto bi u duelu sa Realom igrali za četvrtu pobedu u grupi "A". Da li je Zvezda kadra za tako nešto, ostaje nam da vidimo.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RANJENI ŠAMPION DOLAZI ZVEZDI Himki naneo četvrti poraz Realu

Izvor: Blic, 19.Nov.2015

Košarkaši Real Madrida izgubili su na domaćem terenu od Himkija sa 85:82 u okviru šestog kola Evrolige...Real je dočekao Himki nakon iznenađujućeg poraza od Strazbura, i pokušao da se vrati na pobednički kolosek...Nice Pass By @rudy5fernandez to @AyonGustavo ! pic.twitter.com/t5z4w0ag47..Međutim,...

Nastavak na Blic...

EL - Žalgirisu duel "zelenih"

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2015

U prvoj utakmici šestog kola grupe "C" košarkaši Žalgirisa savladali su Zelenu Goru na domaćem terenu upisavši tako treći trijumf...Košarkaši Žalgirisa upisali su treći trijumf na startu druge runde grupne faze takmičenja u Evroligi pošto su u "Žalgirio Areni" savladali Zelenu Goru rezultatom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.