EL: Kalnietis promašio pobedu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2015, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Kalnietis promašio pobedu

Košarkaši Lokomotive pobedili su Žalgiris u Kaunasu sa 76:74 u drugom kolu C grupe prve faze Evrolige.

Tim iz Krasnodara imao je vođstvo tokom većeg dela meča, bilo je i u suficitu od devet poena krajem treće četvrtine, ali su se domaći na krilima navijača brzo vratili u meč. Ponovo se Lokomotiva odlepila na sedam poena, zahvaljujući Dilejniju, ali Kalnietis i Vujukas vratili su meč u egal 74:74.

Domaći su napravili odluku da prave faul na 12 sekundi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << do kraja, Klaver je oba puta bio siguran, a na drugoj strani Kalnietisova trojka za pobedu izašla je iz koša.

Najbolji u drugoj pobedi ruskog tima bio je Malkolm Dilejni sa 21 poenom, Rajan Brokof dodao je 13 poena i šest skokova, a 12 poena ubacio je i Viktor Klaver.

Kod Žalgirisa je najzapaženiji bio Jan Vujukas sa 22 poena, Rejnaldas Sejbutis ubacio je 11, a Hanlan i Kalnietis po 9 poena.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

EL: Strazbur deklasirao Fener, Kalnietis promašio pobedu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2015

Košarkaši Lokomotive pobedili su Žalgiris u Kaunasu sa 76:74 u drugom kolu C grupe prve faze Evrolige...Tim iz Krasnodara imao je vođstvo tokom većeg dela meča, bilo je i u suficitu od devet poena krajem treće četvrtine, ali su se domaći na krilima navijača brzo vratili u meč. Ponovo se Lokomotiva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.