EL: Fenomenalni Dončić ispio Efes na ‘eks’, Armani umalo da iznenadi CSKA (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Okt.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Fenomenalni Dončić ispio Efes na ‘eks’, Armani umalo da iznenadi CSKA (VIDEO)

Odigrani su prvi mečevi Evrolige, a pobede su zabeležili Real Madrid i CSKA iz Moskve, a fenomenalnu partiju imao je srpski Slovenac Luka Dončić.

Real Madrid je zabeležio prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige i to na nimalo lakom gostovanju u Istanbulu. ‘Kraljevski klub’ je savladao Anadolu Efes 88:74. Čini se da je španski klub meč rešioa još u prvoj četvrtini koju je dobio sa 28:19. Pokušavao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Efes preko Mekoluma i Lida da stigne prednost rivala, ali je sa druge strane Luka Dončić bio fenomenalan.
Slovenac je ubacio 27 poena uz četiri skoka i četiri asistencije, Ajon je ubacio 16 poena, a Rendolf je dodao 12 poena. Kuzmić je samo sedam minuta bio na parketu i za to vreme je imao dva poena i tri skoka. Kod Efesa briljantan je bio Mekolum sa 26 poena, Lido je stao na 17 koševa, koliko je imao i Danston. Vladimir Štimac je na parketu proveo 23 minuta i ubacio je sedam poena uz pet skokova.
Ricky Ledo showtime #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/cMl89pyZ42
— EuroLeague (@EuroLeague) 12. октобар 2017.

CSKA iz Moskve je pobedio Armani Milano 93:84, ikao su ‘krojači’ vodili sve do poslednje četvrtine. Armani je u više navrata imao 14 poena prednosti, ali je četa Dimitrisa Itudisa u poslednjih desetak minuta stegla odbranu i na kraju slavila.
‘Armejce’ je do pobede vodio Higins sa 21 poenom, Rodrigez je ubacio 20 koševa, a Nando De Kolo 19 poena. Kod Armanija najefikasniji je bio Gaudlok sa 17 poena, dok je Vladimir Micov ubacio koš manje.
Evroliga – 1. kolo:
Četvrtak:
Anadolu Efes – Real Madrid 74:88
CSKA Moskva – Armani Milano 93:84
Brose basket – Makabi Tel Aviv
Olimpijakos – Baskonija
Unikaha – Fenerbahče
Himki – Valensija
Petak:
Žalgiris – Crvena zvezda
Barselona – Panatinaikos
The post EL: Fenomenalni Dončić ispio Efes na ‘eks’, Armani umalo da iznenadi CSKA (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL - Dončić se igrao, CSKA teško bez Teodosića!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2017

Sada je došao trenutak da se vidi snaga evroligaških timova, počelo je!..Evroliga je i zvanično počela...Dve utakmice su odigrane od 19 časova, a slavili su Real Madrid i CSKA iz Moskve...Real je na gostovanju Efesu uspeo da slavi sa 74:88, od samog starta su nametnuli svoj ritam i dobili prvu...

Nastavak na Sportske.net...

EL: Bivši igrač Cedevite razbio Bamberg, Olimpijakos prejak za Baskoniju

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2017

U okviru prvog kola Evrolige, pobede su upisali Makabi i Olimpijakos...Ekipa Makabija nastavila je sa dobrim partijama u novoj sezoni, sada su trijumfalno otpočeli i takmičenje u Evroligi, kako su slavili na gostovanju Bambergu rezultatom 71-88...Brose je bolje otvorio meč i dobio prvu deonicu, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.