EKSTRA PREMIJE ZA TITULU: Zvezdini fudbaleri dobro NAPUNILI džepove! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSTRA PREMIJE ZA TITULU: Zvezdini fudbaleri dobro NAPUNILI džepove! (FOTO)

Crveno-beli imali sezonu iz snova.

Fudbaleri Crvene zvezde posle blistavog učešća u Ligi Evrope i osvojene šampionske titule, mogli bi dobro da profitiraju. Prema klupskom pravilniku sledi novčana nagrada po broju odigranih mečeva, a tokom sezone igrači kluba sa Marakane na terenu su dobro napunili džepove samo od bonusa.

ZAINTERESOVANI ZA IGRE NAŠEG REPREZENTATIVCA: Veliki klub sprema renoviranje tima, a SRBIN je centralna figura

KRUNA KARIJERE: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mažić sudi FINALE Lige šampiona! (FOTO)

RASTANAK SE PRIMAKAO: Bivši igrač Zvezde pred TEŠKOM odlukom! (FOTO)

Za dosadašnji učinak na evropskoj sceni, fudbaleri su nagrađeni ekstra premijama, a nova će uslediti posle osvojenog trona u Superligi Srbije.

Prema klupskom pravilniku sledi novčana nagrada od po 20.000 evra za pojedince, koji su odigrali više od 37 mečeva, dok će ostali članovi tima podeliti nagradu u zavisnosti od upisanih mečeva sa početka takmičenja.

OVAKVOG GA NISMO VIDELI: Grof Božović BRUTALNO odbrusio ruskom novinaru! (FOTO)

Bonus je poznat i da su se domogli eventualno trofeja u nacionalnom Kupu, a da crveno-beli nisu ispali od Mačve usledio bi duplo manji dobitak. Zvezda je profitirala i od bonusa u Ligi Evrope, obzirom da su posle 25 godina prezimili na evropskoj sceni.

Za buduće pobede slede nagrade, a trenutna želja svih je plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a trka za fudbalskom elitom startuje već 10. jula.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.