‘EKSPLOZIJA’ U SITNE SATE: Zvezda iznenada obelodanila dolazak velikog pojačanja! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2016, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘EKSPLOZIJA’ U SITNE SATE: Zvezda iznenada obelodanila dolazak velikog pojačanja! (FOTO)

Bez prethodnih najava ili špekulacija, Crvena zvezda je večeras iznenadila sve potvrdivši potpis centra sa NBA pedigreom.

Srpski centar i bivši igrač Unikahe, Golden Stejta i Panatinaikosa, Ognjen Kuzmić, novi je igrač KK Crvena zvezda. Kuzmić je sa crveno-belima u utorak uveče potpisao trogodišnji ugovor.
Reprezentativac Srbije, za koju je nastupao na EP u Francuskoj, rođen je 1990.godine >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Doboju, visok je 214 centimetara, a prve ozbiljnije košarkaške korake napravio je u banjalučkom Borcu još 2007.godine.
Put ga je preko španskih klubova Unikahe i Huventuda, odveo do NBA lige, u kojoj je od 2013. godine nastupao za Golden Stejt Voriorse, paralelno i za razvojni tim te NBA ekipe “Santa Kruz”.
FOTO: Crvena zvezda Kao član reprezentacije Srbije, 2014.godine nije nastupao na SP u Španiji zbog povrede fibule, a za nacionalni tim prve mečeve odigrao je tokom leta 2105.godine tokom priprema i kasnije na EP u Francuskoj.
Prošlu sezonu proveo je u ekipi Panatinaikosa, a u narednoj sezoni nosiće crveno-beli dres aktuelnog šampiona ABA i KLS lige, i predstavnika Srbije u Evroligi i biće veliki adut trenera Radonjića ispod koša.
KK Crvena zvezda nakon angažovanja dvojice bivših igrača Golden Stejta, Dženkinsa i Kuzmića, nastavlja sa aktivnostima u prelaznom roku, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena, putem zvaničnog sajta kluba – stoji na Zvezdinoj internet stranici.
The post ‘EKSPLOZIJA’ U SITNE SATE: Zvezda iznenada obelodanila dolazak velikog pojačanja! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POVREMENI REPREZENTATIVAC NA MALOM KALEMEGDANU: Ognjen Kuzmić novi centar Zvezde

Izvor: Kurir, 20.Jul.2016

...Ovaj 25-godišnji centar bio je u sastavu reprezentacije na Evropskom prvenstvu prošle godine, a u karijeri je nastupao za Unikahu i Panatinaikos, a bio je član i Golden Stejta iz NBA lige..Prvi centar Zvezde u prošloj sezoni Maik Cirbes otišao je u Makabi iz Tel Aviva Zvezda je u ovom prelaznom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.