EK - Zenit ubedljiv u ruskom derbiju uz dabl-dabl Markovića, Himki bolji od Litvanaca!

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - Zenit ubedljiv u ruskom derbiju uz dabl-dabl Markovića, Himki bolji od Litvanaca!

Ekipa iz Sankt Petersburga slavila je na svom terenu protiv Nižnjeg, dok je Himki trijumfovao na gostovanju Lijetkabelisu.

Zenit je slavio na svom terenu protiv Nižnjeg Novgoroda sa 90-66.

Razlika u kvalitetu je od samog početka bila evidentna, te je ekipe za koju sa velikim uspehom nastupa i naš bivši reprezentativac Stefan Marković lako slavila.

Najefikasniji je bio Evgenji Valijev sa 17 poena, pola koša manje je dodao Janis Tima, dok je bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrač Bruklin Netsa Sergej Karasev upisao 15 poena.

Dvocifren je bio i Kajl Lendri sa 11 poena, ali je uprkos odličnoj partiji gore-pomenutih košarkaša najbolji na terenu bio Marković.

On je upisao 10 poena, čak 13 asistencija, pet skokova i četiri ukradene lopte, a sakupio je 27 indeksiranih poena
. Toliki indeks je imao i najefikasniji Valijev, ali je Markovićev doprinos nesumnjivo bio značajniji.

U ekipi Nižnjeg 16 poena Deandre Kejna, 15 je dodao bivši igrač Cedevite Tomislav Zubčić, a dvocifren je bio još samo Petr Gubanov sa 13 poena.

Zenit je drugi u grupi, iza Lijetuvosa, dok je Nižnji poslednji sa samo jednom pobedom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.