EK: Trento zakomplikovao situaciju u Partizanovoj grupi

Izvor: B92, 13.Nov.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: Trento zakomplikovao situaciju u Partizanovoj grupi

Košarkaši Trenta pobedili su ASVEL rezultatom 79:77 u sedmom kolu grupe C Evrokupa.

Ekipi Partizana, koja se nalazi u ovoj grupi, nije dobro došla pobeda predstavnika Palakanestra jer sada imaju isti skor pobeda, s tim što crno-beli imaju utakmicu manje.

Trento je do trijumfa predvodio Dastin Hog sa 20 poena i 10 skokova, dok su dvocifreni još bili Kreft (11p), Foraj (11p) i Flokadori (10p).

U poraženom sastavu Miro Bilan imao je dabl-dabl učinak (16p >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i 10sk), Kaudi je ubacio 15, Sloter je postigao 14 poena, dok je Tio Maledon meč završio sa 10 poena i tri skoka.

Srpski košarkaši Nikola Radičević i Nikola Jovanović nisu igrali za italijanski tim.

Kada je reč o ostalim mečevima, Uniks je na gostovanju savladao Lijetuvos Ritas sa 87:81, dok je Tofaš slavio u Poljskoj protiv Gdinje sa 87:77.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Iznenađenje u Partizanovoj grupi: Kraft od podgoričkog izgnanika do Trenovog junaka – Asvel pao pred fenjerašem

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2018

Prognan iz podgoričke Budućnosti Aron Kraft je rešio da pokaže košarkaškoj javnosti da jeste evroligaški kalibar, pa je poveo fenjeraše iz Trenta do neočekivane pobede nad vodećim timom Grupe B.  Asvel je stradao u triler završnici u Italiji – 79:77. Francuzi su dva minuta i 46 sekundi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.