EK - Blamaža Cedevite u Kazanju!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - Blamaža Cedevite u Kazanju!

Zagrepčani katastrofalno odigrali drugo poluvreme.

Treća utakmica, treći poraz Cedevite u Grupi H Top 16 faze Evrokupa, ali najubedljiviji do sada.

Zagrepčani su večeras gostovali ekipi Uniksa u Kazanju i doživeli debakl - domaćin je slavio sa čak 35 poena razlike, 105:70!

Tokom prvih 20 minuta ekipa Slavena Rimca (nije vodio ekipu večeras zbog lakše upale pluća) se još i dobro držala, pošto je na poluvremenu bilo ''samo'' devet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poena prednosti za domaće - 47:38, ali u drugom poluvremenu usledio je pravi potop gostiju.

Čak 58 poena primila je Cedevita u trećoj i četvrtoj četvrtini, što je dovoljna ilustracija igre zagrebačkog tima u večerašnjem meču.

Džamar Smit je sa 19 poena (trojke 5/7) i 10 asistencija predvodio ekipu Uniksa do druge pobede u ovoj grupi, a pratio ga je Moris Ndur sa 13 poena.

U Cedeviti su bolji od ostalih bili Andrija Stipanović sa 16 poena i devet skokova i Džastin Kobs sa 15 poena (6/17 za dva). Dvocifren je još bio Džejkob Pulen sa 11 poena.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Uniks pregazio Cedevitu, veliki preokret Albe protiv Ritasa

Izvor: B92, 16.Jan.2019

Košarkaši Cedevite pretrpeli su ubedljiv poraz u trećem kolu druge grupne faze Evrokupa, jer su poraženi od Uniksa u Kazanju sa 105:70...Uniks je opravdao ulogu favorita i ubedljivo slavio protiv Cedevite, verovatno ubedljivije nego što se očekivalo...Za domaćina na parketu je posle pauze bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.