Džordan otkrio da još čuva Kobijeve poslednje poruke

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 19:44

Džordan otkrio da još čuva Kobijeve poslednje poruke

Majkl Džordan otkrio je da u mobilnom telefonu još čuva poslednje poruke koje mu je Kobi Brajant poslao.

Kobi Brajant poginuo je 26. januara 2020. godine u padu helikoptera, u kojem su bili i njegova ćerka Đijana, pilot i još šest njegovih prijatelja.

Brajant će posthumno biti uveden u Kuću slavnih, gde će ga uvesti Džordan, a govor će držati njegova udovica Vanesa Brajant.

Džordan je otkrio medijima da mu je Kobi poslednju poruku poslao 8. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2019. godine, kada mu je MJ poslao flašu tekile.

"Ova tekila je neverovatna", napisao je Kobi Džordanu, na šta mu je Majkl odgovorio: "Hvala, brate".

Kobi ga je zatim pitao kako mu je porodica, na šta je Džordan odgovorio da su svi dobro i uzvratio istim pitanjem: "Svi su u redu", odgovorio je Brajant.

Na kraju Džordan mu je napisao: "Nadam se da ćemo se uskoro videti, treneru Kobi. Srećni praznici" i dobio kao odgovor: "Srećni i tebi praznici. Baš sam sada na klupi, razbijamo ih 45:8"; replicirao je Kobi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRCE DA PUKNE: Džordan otkrio kako je izgledalo njegovo poslednje dopisivanje sa Kobijem – ‘Jednostavno ne mogu da izbrišem te poruke’

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2021, 11:35

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Majkl Džordan otkrio je detalje poslednjeg dopisivanja sa pokojnim Kobijem Brajantom. U subotu uveče, legendarni Majkl će uvesti Kobija u Kuću slavnih, a ESPN-u je otrkio prepisku sa Brajantom, od 8. decembra 20193. godine, tačno 49 dana pre tragične...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.