Džerard ponovo oblači dres Liverpula, a prva utakmica biće mu protiv bivšeg igrača Zvezde!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard ponovo oblači dres Liverpula, a prva utakmica biće mu protiv bivšeg igrača Zvezde!

Nekadašnji kapiten Liverpula Stiven Džerard ponovo će obući dres tima sa Enfilda u revijalnoj utakmici protiv Sidneja u Australiji.

Džerard će, zajedno sa Džejmijem Karagerom, Danijelom Agerom i Stivom Mekmanamanom, biti deo ekipe Jirgena Klopa protiv Sidneja, za koji nastupa Miloš Ninković.

Utakmica je zakazana za 24. maj kada Sidnej, trenutno lider australijskog šampionata, slavi 12 godina od osnivanja kluba.

- Biće mi čast ponovo da nosim crveni dres >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i igram sa bivšim saigračima. Liverpul je jedna familija, verujem da će nam navijači u Australiji prirediti toplu dobrodošlicu - rekao je Džerard za sajt "crvenih".

Džerard je prošlog novembra završio karijeru u Los Anđeles Galaksiju, a prethodno je 28 godina nosio dres Liverpula, računajući i mlađe kategorije.

On je sa voljenim klubom osvojio Ligu šampiona, UEFA kup i Superkup, dva FA kupa, tri Liga kupa, ali mu je ostala neostvarena želja da podigne pehar prvaku Engleske.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.