Džeko zagrlio Tadića: A brate, j*bi ga, video si... VIDEO

Izvor: B92, 22.Avg.2023, 15:11

Džeko zagrlio Tadića: "A brate, j*bi ga, video si..." VIDEO

Fenerbahče je jučer bez većih problema slavio na gostovanju kod Samsunspora rezultatom 2:0, a sjajnu partiju i u ovom meču pružili su Edin Džeko i Dušan Tadić.

Napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine bio je strelac prvog gola za svoj tim, dok je kapiten Srbije takođe bio solidan iako nije postigao pogodak ili upisao asistenciju.

Nakon utakmice Džeko je zagrlio Tadića, kojem se potom požalio na stanje terena stadiona u Samsunu.

"A brate, je*i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga, malo je teži teren bio...", rekao je "Dijamant" doskorašnjoj zvezdi holandskog Ajaksa.

Poznato je kako su njih dvojica veliki prijatelji još od ranije, a navijači Fenera se nadaju da će ovaj tandem i u nastavku sezone biti ubojit po protivničke odbrane.

Inače, Džeko je postigao svoj treći ligaški pogodak i peti ukupno od dolaska u istanbulski klub.

Tadić je na šest nastupa zabeležio tri gola i dve asistencije, a zajedno su Fener doveli do plej-ofa za Ligu konferencija i dvomeč sa holandskim Tventeom.

Fenerbahče je nakon nove pobede jedini klub sa maksimalnim učinkom u turskoj Superligi nakon dva odigrana kola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.