Izvor: RTS, 05.Avg.2021, 23:26

Džek Griliš postao Sitijeva "desetka", Aston Vili 100 miliona funti

Reprezentativac Engleske Džek Griliš novo je pojačanje Mančester sitija, koji je za njega Aston Vili platio rekordnih 100 miliona funti.
Griliš je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Premijer lige, a sa Sitijem je potpisao ugovor na šest godina.

Ponikao je u mlađim kategorijama Aston Vile u kojoj je još od 2001. godine, a iako je igrao za mlađe kategorije Republike Urske, seniorski je reprezentativac Engleske.
Griliš je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tako postao najskuplji igrač u istoriji engleskog fudbala, a doskorašnji kapiten Aston Vile bio je oduševljen što će u narednom periodu sarađivati sa Pepom Gvardiolom.
Džek je iskoristio otkupnu klauzulu u ugovoru koji je sa Aston Vilom potpisao prošle godine, koja kaže da može da napusti klub ukoliko klub koji igra u Ligi šampiona za njega plati 100 miliona funti.
Griliš je prošle sezone u dresu Aston Vile postigao šest pogodaka, uz 10 asistencija, a bio je drugi igrač lige po broju stvorenih šansu saigračima.
U novom klubu zadužio je dres sa brojem 10.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NAJSKUPLJI ENGLEZ U ISTORIJI: Siti doveo Griliša i oborio sve rekorde!

Izvor: HotSport.rs, 05.Avg.2021

Džek Griliš i zvanično u Mančester sitiju! Saga je gotova, Grliš je novi fudbaler „građana“. Reprezentativac Engleske je i zvnično predstavljen kao novi igrač Mančester sitija, a prvi utisci po dolasku klub su izvanredni za doskorašnju prvu zvezdu Aston Vile. On je postao najskuplji engleski...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.