Izvor: Piplmetar.rs, 17.Apr.2023, 00:30

Džaba Pobegina „lepotica“, Tijago Mota zaustavio Milan!

Fudbaleri Bolonje remizirali su na domaćem terenu sa ekipom Milana rezultatom 1:1 u meču 30. kola italijanske Serije A.
Izabranici Tijaga Mote priredili su iznenađenje aktuelnom šampionu Italije, a do prednosti su stigli posle 30 sekundi igre kada je na loptu Poša po desnoj strani odlično reagovao Nikola Sansone i savladao nemoćnog Manjana.
Pokušavali su „rosoneri“ da se vrate u meč, preuzeli blagu terensku inicijativu, pa im se takav pristup i isplatio u finišu prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << poluvremena.
Igrao se 40. minut kada je na odbijenu loptu posle gužve naleteo Tomazo Pobega koji je šutirao sa nešto više od 20 metara i postigao efektan pogodak od stative.
U drugom poluvremenu videli smo žestoku borbu, ali i upadljivo veći posed Bolonje čime je domaćin uspevao da izbegne opasnost po sopstveni pogodak, a sudija Masa pokazao je čak sedam žutih kartona do kraja meča.
Bolonja je tako osvojila svoj 44. bod i nalazi se na osmoj poziciji Serije A, dok je Milan četvrti sa 53.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.