Dvojac Intera sleteo u Španiju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojac Intera sleteo u Španiju! (foto)

Dva fudbalera italijanskog kluba nastaviće karijere kao saigrači, ali na Iberijskom poluostrvu.

Već smo pisali o mogućem prelasku Žofrija Kondogbije u redove Valensije, navodno su se Inter i španski klub dogovorili oko pozajmice francuskog fudbalera, a u suprotnom smeru trebalo bi da ide desni bek Žoao Kanselo.

Sada je stigao i dokaz, Kondogbija je uslikan na aerodromu u Valensiji, očekuje se da danas ili sutra bude podvrgnut lekarskim pregledima.

Kondobija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će navodno pre prelaska u Valensiju parafirati i novi ugovor sa Interom, za slučaj da Valensije ne odluči da otkupi njegov ugovor po isteku pozajmice.

Kanselo će na "Meacu", takođe na pozajmicu sa pravom otkupa.

Imaće Kondogbija i poznato društvo na "Mestalji", kako je na aerodromu u Valensiji uslikan i defanzivac "Neroazura" Džejson Muriljo.

Kolumbijac će za razliku od Francuza postati stalni član "Slepih miševa", a Inter bi na ime transfera trebalo da inkasira 13 miliona evra.

📸 Both Jeison Murillo & Geoffrey Kondogbia in Valencia ahead of their proposed moves from Inter. pic.twitter.com/OG1gyeBX9N

— LaLigaNews (@LaLigaSntndr) 18. август 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.