Šćepović: Partizan slabiji 20 posto nego prošle sezone, nadam se da će navijači prestati tako da se ponašaju - to šteti klubu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović: Partizan slabiji 20 posto nego prošle sezone, nadam se da će navijači prestati tako da se ponašaju - to šteti klubu

"Vidi se da im nedostaje kreacija Leonarda, Đurđeviću fali saradnja sa njim i ako žele nešto više, moraju da dovedu nekoliko igrača", rekao je golgeter Videotona

Mreže su mirovale u Humskoj, pa će konačna odluka o učesniku grupne faze takmičenja između Partizana i Videotona pasti narednog četvrtka u Felčutu.

Posle prve utakmice zadovoljniji su mađarski fudbaleri, koji su su blagi favoriti u revanšu (četvrtak 20.00), ali bi sve mogao da promeni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jedan gol crno-belih na Pančo areni.

"Teško je igrati protiv Partizana. Pokušao sam da igram pod injekcijama, ali nisam uspeo. Emotivno je mnogo teško, ali smo profesionalci, Videoton nas plaća i moramo da igramo protiv svih. Partizan je sigurno jedno 20 posto slabiji nego prošle godine. Vidi se da im nedostaje kreacija Leonarda, Đurđeviću fali saradnja sa njim i ako žele nešto više, moraju da dovedu nekoliko igrača".

Nekadašnji reprezentativac Srbije, koji je zbog povrede rebra morao da napusti igru u prvom poluvremenu, osvrnuo se na samu utakmicu.

"Više je bilo trčanja, nego fudbala, ali odlazimo zadovoljni. Želeli smo da ne primimo gol, pokušali smo da ga damo i nismo uspeli. Imali smo veliku šansu na kraju utakmice. I protiv Bordoa smo igrali nešto devanzivnije u prvoj utakmici, ali smo ih u revanšu na svom stadionu napali od prvog minuta i odigrali vrhunski meč. Nadam se da ćemo ponoviti to protiv Partizana".

Na igrače su sasvim sigurno uticale i prazne tribine.

"Krivo mi je što nije bilo navijača, pogotovo što se ovakvi slučajevi dešavaju iz godine u godinu. Nadam se da će pristalice kluba prestati da se tako ponašaju, jer to šteti Partizanu", poručio je Šćepović.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.