Dve rakete, Betis došao do boda posle velikog zaostatka

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve "rakete", Betis došao do boda posle velikog zaostatka

Ekipa Hetafea je danas imala veliku prednost na gostovanju Betisu, ali nisu slavili.

Hetafe je umalo napravio iznenađenje danas, Betis je imao preko 70% poseda lopte, ali je na kraju umalo izgubio.

Betis je uspeo da izjednači u finišu meča na 2:2, iako je gubio sa 2:0 nakon prvog poluvremena.

Do prvog gola gosti stižu u 18. minutu nakon slobodnog udarca koji je izveo Antunjes, Bergara je bio najprisebniji i poslao je loptu u mrežu za 0:1.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 34. minutu gosti stižu i do drugog gola iz drugog udarca na gol, Portiljo je bio strelac, imao je i sreće jer je prvo lopta došla do njega, a nakon toga je i zakačila nekog od igrača Betisa na putu ka golu.

Napadao je Betis i napadao, a do gola je stigao u 68. minutu kada je Kristijan Teljo dodao loptu Sanabriji, a ovaj je snažno šutirao u donji desni ugao za 1:2.

Betis do izjednačenja stiže zahvaljujući još jednom sjajnom udarcu, ponovo je Teljo dodao loptu, Budebuz je ovoga puta opalio i pogodio sada drugu stranu gola golmana Hetafea za konačnih 2:2.

Nakon 11 odigranih utakmica Betis je sakupio 17 bodova i nalazi se na 8. mestu na tabeli Primere, dok je Hetafe do sada sakupio 13 bodova i nalazi se na 10. mestu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strela Budebua za spas Betisa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2017, 00:13

Od 0:2 do 2:2. Iako je domaćin imao posed lopte od čak 75:25 odsto..Danas je na programu bio samo jedan meč španske Primere, ali veoma zanimljiv. Betis je na Benito Viljamarinu dočekao Hetafe i odigrao 2:2 (0:2). Iako je na poluvremenu bio na dva gola zaostatka...Najvažniji gol na utakmici postigao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.