Dva penala koja su uzela Zvezdi bar 2 miliona evra iz džepa...

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva penala koja su uzela Zvezdi bar 2 miliona evra iz džepa...

Koliko je Zvezda mogla da dobije da je prošla preko Pireja?

Crvena zvezda je završila evropski deo sezone, sada se okreće domaćim takmičenjima, a niko ne može da se otme utisku da je vrlo lako moglo biti drugačije.

Ekipa Vladana Milojevića je imala šansu da iz penala stigne do prednosti, a ključni detalj je možda i onaj pred sam kraj utakmice kada je Žander igrao rukom u kaznenom prostoru.

Ono što su crveno-beli imali u džepu pred sam kraj jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i 900 hiljada evra za nerešen rezultat u Pireju i ne samo to, nego i prolazak u Ligu Evrope što bi donelo dodatnih pola miliona evra.

Sa tih 1,4 miliona evra, pa uz još prodate ulaznice za šesnaestinu finala Lige Evrope, dolazimo skoro do 2 miliona evra...

Ništa drugo ne možemo reći osim - šteta...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.