Dva gola Kamača za trijumf Malage (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva gola Kamača za trijumf Malage (VIDEO)

Malaga je savladala Seltu sa 2:0 u prvom meču 29. kola španske La Lige. Najzaslužniji za trijumf gostiju bio je dvostruki strelac Ignasio Kamačo.
(FOTO: Marka)
Vezista Malage bio je precizan u 24. i 32. minutu. Kod prvog gola Kamačo se dobro snašao posle udarca Santa Kruza i odbrane golmane domaćih. Lopta je došla do njega, bio je usamljen i lagano je loptu sa leve strane ubacio u gol.

Posle osam minuta Kamačo je ponovo zatresao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mrežu Selte. Duda je sjajno centrirao sa leve strane, omaleni vezista je izbegao ofsajd zamku i glavom je odlično loptu zakucao u gol domaćih.

U 65. minutu Malaga je ostala sa igračem manje pošto je Duda pocrveneo. Ipak, igrači Selte nisu uspeli da u narednih pola sata dođu makar do počasnog pogotka.
Semafor 29. kola La Lige:
Selta – Malaga 0:2 (Kamačo 24, 32)

Subota:
16,00: Granada – Elče
18,00: Espanjol – Levante
20,00: Valjadolid – Rajo Valjekano
22,00: Bilbao – Hetafe
Nedelja:
12,00: Osasuna – Sevilja
17,00: Betis – Atletiko
19,00: Valensija – Viljareal
21,00: Real Madrid – Barselona
Ponedeljak:
22,00: Almerija – Sosijedad

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern u završnici do pobede, Dortmund odložio slavlje Bavaraca, Menhengladbah lako (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014

Bajern je imao šansu da već osam kola pre kraja odbrani Salataru. Bavarci su odradili ono što je do njih, doduše nešto teže nego što je to bilo očekivano slavili su na gostovanju Majncu.. (FOTO: AP). Tim iz Minhena je u vođstvo došao tek u 82. minutu, na centaršut Šaćirija sjajno je reagovao...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.