Duško Tošić ponovo u crveno-belom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Tošić ponovo u crveno-belom! (foto)

Nekadašnji reprezentativac Srbije koristi neočekivanu pauzu na pravi način.

Fudbaler kineskog Gvandžoua Duško Tošić trenira u Beogradu sa Crvenom zvezdom, tokom pauze u kineskom prvenstvu uzrokovane epidemijom koronavirusa.

Nekadašnji fudbaler Zvezde dobio je dozvolu od matičnog kluba da trenira u Beogradu, a trener "crveno-belih" Dejan Stanković ga je rado prihvatio na treninzima, navodi se na sajtu Zvezde.

On je prisustvovao meču na Banovom brdu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv Čukaričkog.

Tošić će pojačati konkurenciju na treninzima Zvezde sve dok bude trajala pauza u kineskom prvenstvu.



"Zvezda je moj klub. Logično je da, kada već imam prinudnu pauzu, nastavim da treniram i to baš ovde u Zvezdi. Srećan samo što nije postojala dilema da radim sa crveno-belima. Naravno, kada se pauza završi, vratiću se u Gvandžou koji mi je dozvolio da ovde radim. Potrudiću se da kroz rad i dobru atmosferu pomognem Zvezdi na treninzima"
, naveo je Tošić.

Tošić: Zvezda je moj klub. Logično je da, kada već imam ovu prinudnu pauzu, nastavim da treniram i to baš ovde u Zvezdi.👏💪

🔴⚪️#fkczhttps://t.co/t9Zstm8xi6

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) 17. фебруар 2020.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jedan detalj na Banovom brdu je zabrinuo "delije", ali problem je rešen!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 11:38

Stanković će na raspolaganju uskoro imati kompletan igrački kadar...Crvena zvezda slavila je na Banovom brdu protiv Čukaričkog sa 2:0, ali jedan detalj je zabrinuo navijače "crveno-belih"...Ričmond Boaći je zamenjen pred kraj meča zbog povrede zadnje lože, pa je postavljalo pitanje koliko je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.