Jedan detalj na Banovom brdu je zabrinuo delije, ali problem je rešen!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan detalj na Banovom brdu je zabrinuo "delije", ali problem je rešen!

Stanković će na raspolaganju uskoro imati kompletan igrački kadar.

Crvena zvezda slavila je na Banovom brdu protiv Čukaričkog sa 2:0, ali jedan detalj je zabrinuo navijače "crveno-belih".

Ričmond Boaći je zamenjen pred kraj meča zbog povrede zadnje lože, pa je postavljalo pitanje koliko je ta povreda ozbiljna.

Kako prenosi portal Hotsport, u pitanju je samo blagi grč, pa je problem ubrzo rešen.

Internacionalac iz Gane će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na raspolaganju Dejanu Stankoviću u subotu kada Zvezda dočekuje Vojvodinu u velikom derbiju 22. kola Linglong Superlige Srbije.

Posle nekoliko dana pauze u trenažni proces se vratio Portugalac Tomane koji će se za minutažu pored Boaćija boriti i sa Milanom Pavkovim.

Očekuje se da Milan Gajić uskoro bude spreman tako da će Dejan Stanković za naredne utakmice imati kompletan takmičarski pogon.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE: Delije, snižene cene ulaznice za prvi Dekijev meč na Marakani

Izvor: Kurir, 18.Feb.2020

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da časti navijače, pa je snizio cene ulaznica za meč 22. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.