Dušebajev: Žele moju smrt

Izvor: B92, 27.Mar.2014, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušebajev: Žele moju smrt

Talant Dušebajev i Gudmundur Gudmundson, umalo se nisu potukli na kraju duela Vive Targi Kjelcea i Rajn Nekar Levena 32:28 u okviru TOP 16 EHF Lige šampiona.

Španac je iznerviran, kako je izjavio "provokacijom" Islanđanina, nasrnuo na svog kolegu posle meča u ponedeljak.

Duel se nastavio na konferenciji za medije, gde je Dušebajev optužio Gudmundsona za "gestikulaciju", na šta mu je ovaj odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je lažov.

Dva dana posle ovog incidenta, Talant Dušebajev obratio se medijima, rekavši da ga je Gudmundson vređao.

"Da, zatrčao sam se prema njemu, ali ne da bih se tukao. Rekao sam mu šta sam imao o njegovom ponašanju. Video sam razne stvari u životu, ali ono što je on pokazao – nikada. Pokazao sam na konferenciji posle utakmice, šta je taj gospodin uradio. Tokom meča je odjednom pogledao u mene, uhvatio se za međunožje, onda je podigao ruku ka ustima. Bio sam šokiran”, rekao je Dušebajev.

Jedan od najboljih španskih rukometaša ikada optužen je zbog napada besa prilikom tog duela.

“Ekstremna agresivnost? Sada, oni žele diskvalifikaciju, možda i moju smrt posle toga? Nikada, međutim, neće dobiti moju glavu. Neka im odmah daju da drugu utakmicu počinju sa 10:0. Nemački mediji prave anžela od njega, a đavola od mene. To je hipokrizija. Proverite Gudmundsonovo ponašanje. Kako taj čovek pravi konflikte u Bundesligi, i kako se ponašao kao selektor Islanda. Lista njegovih incidenata je dugačka, a sada glumi nevinost”, dodao je besni Španac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dušebajev: Žele moju smrt

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2014

Evropska rukometna federacija (EHF) pokrenula je disciplinski postupak protiv trenera Kilcea Talanta Dušebajeva nakon incidenta na subotnjoj utakmici protiv Rajn-Nekar Levena (32:28), a sada se o cijelom događaju preko medija izjasnio trener poljskog tima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.