Durent o Embidu: Sedamdeset?! Sra*e! VIDEO

Izvor: B92, 23.Jan.2024, 10:58

Durent o Embidu: "Sedamdeset?! Sra*e!" VIDEO

Kevin Durent imao je zanimljivu reakciju kada je čuo da je Džoel Embid postigao 70 poena na utakmici.

Embid je odigrao utakmicu života postigavši više od polovine poena Filadelfije u pobedi nad San Antoniom 133:123.

Kamerunac je šutirao 24 od 41 iz igre uz 21/23 sa slobodnih bacanja.

Imao je, takođe, i 18 skokova uz pet asistencija uz jednu ukradenu loptu u pobedi Filadelfije.



"Sedamdeset? Imao je sedamdeset? Sra*e! Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ja imam 40, nivo veštine u ovoj ligi je lud"
, bio je zaprepašćen Durent nakon što je lično postigao 43 poena uz koš za pobedu 1,6 sekundi pre kraja i preokret Sansa posle -23 protiv Bulsa.

Protekle noći zablistao je i Kart-Entoni Taunsa sa 62 poena, ali Durent je priznanje za ovakve nastupa odao – trenerima.

"Zapravo, vođenje trenera, šeme u napadu i onda kažete da vidite da se radi o toliko različitih setova, da bi pogodili trojke, mislim da su treneri mnogo kreativniji. Postavili su svoje najbolje igrače na odlične pozicije da bi dobili te brojke. I imate strelce svuda po parketu. Imaš 'penetratore'. Ovo je, po mom mišljenju, vrhunac košarke. Imamo visoke igrače u ligi koji postižu 70 i 60, pogađamo devet ili 10 trojki, imamo skok-šuteve. Ludo je šta se dešava".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.