Dupli potpis Mercedesa: Hamilton i Rasel do 2025.

Izvor: B92, 31.Avg.2023, 14:10

Dupli potpis Mercedesa: Hamilton i Rasel do 2025.

Britanski vozači Luis Hamilton i Džordž Rasel produžili su ugovore sa Mercedesom, zvanično je povrđeno.

Njih dvojica će ostati u bolidu nemačkog proizvođača najmanje do 2025. godine.

Hamilton je u završnoj godini ugovora već mesecima je pregovarao sa Toto Volfom oko novog. Tako je 38-godišnjak pokazao nameru da vozi i na ulasku u petu deceniju života.

"Svakog dana sanjamo o tome da budemo najbolji i tome smo posvetili prethodnu deceniju. Biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najbolji, to nije nešto što se dogodi preko noći ili u kratkom vremenskom periodu. To je obaveza, naporan rad i posvećenost i bila je čast pronaći svoj put u istoriju sa ovim timom. Nikada nismo bili gladniji. Naučili smo iz svakog uspeha, ali i svakog poraza. Nastavljamo da jurimo naš san, da se borimo bez obzira na izazov", rekao je Hamilton po potpisivanju.

Aktuelna sezona je njegova 11. u Mercedesu u koji je prešao 2013. godine. U tom periodu se izjednačio sa Majklom Šumaherom po broju titula (7), ali se i osami kao rekorder u broju pol pozicija (103) i pobeda na trkama (103).

Ni njegov kolega Džordž Rasel nije krio oduševljenje.

"Odrastao sam sa ovim timom kom sam se pridružio jako mlad kao deo juniorskog programa 2017. godine. To je moj dom i osećam se sjajno što smo produžili ovu specijalnu vezu do 2025. godine", istakao je Rasel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.