Dugo se povezuje sa Partizanom, ali ni ovog leta neće doći - ovo je njegov novi klub!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 21:14

Dugo se povezuje sa Partizanom, ali ni ovog leta neće doći - ovo je njegov novi klub!

Sad kad je sezona i zvanično okončana, letnja pijaca može da počne.

Jedan od prvih značajnijih transfera u košarkaškoj Evropi posle pandemije ostvario je srpski reprezentativac Dejan Todorović.

Kako je preneo ''Sportando'', Todorović će i naredne sezone igrati u Španiji, ali ne u ekipi Andore čiji je član bio ove sezone.

Njegov novi klub je Tenerife, u čijem dresu ćemo ga gledati sledeće sezone i Todorovićje prvo pojačanje Tenerifa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovoga leta.

U dresu Andore, Todorović je imao prosečni učinak od 8.7 poena i 3.1 skokova.

Prethodnih godina, Todorović se u više navrata pominjao kao potencijalno pojačanje Partizana, ni on sam nije odbacivao mogućnost da jednog dana obuče crno-beli dres, ali je ipak odlučivao da ostane u Španiji, gde je igrao i za Unikahu, Bilbao, Mursiju.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.