Dubai: Đoković protiv Troickog, Tipsa na Davidenka

Izvor: NaDlanu.com, 26.Feb.2013, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubai: Đoković protiv Troickog, Tipsa na Davidenka

Četvoica srpskih tenisera startuju danas na ATP turniru u Dubaiju, a program od 11 časova otvara Janko Tipsarević koji igra protiv Rusa Nikolaja Davidenka.

Novak Đoković i Viktor Troicki sastaju se od 16 časova, a to će biti njihov 14. meč, od kojih je samo u prvom - u Umagu 2006. - bio uspešniji Troicki.Najbolji srpski dubl igrač Nenad Zimonjić igra sa Robertom Lindštedom protiv američko-australijskog para Butorac - Henli.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Nenad Zimonjić

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naučio sam lekcije izjavo je Novak Đoković

Izvor: Glas javnosti, 26.Feb.2013

DUBAI - Uoči današnjeg starta na turniru u Dubaiju najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je u intervjuu Frans presu da ove godine ne oseća pritisak kakav je imao prethodne godine. Đoković će danas od 16 časova po našem vremenu igrati protiv Viktora Troickog..."Osećam da sam rasterećeniji...

Nastavak na Glas javnosti...

ATP DUBAI: Đoković prejak za Troickog!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2013

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, u prvom kolu savladao sunarodnika Viktora Troickog 6:1, 6:4 i u narednoj rundi igra protov Roberta Bautiste Ahuta iz Španije

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.