Držim babu kao zatvorenika dok ne dovedete TOG igrača

Izvor: Mondo, 29.Avg.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Držim babu kao zatvorenika dok ne dovedete TOG igrača"

Navijač portugalske Benfike na originalan način postavio "ultimatum" klubu.

Foto: MONDO, Goran Sivački Ilustracija

Navijačka ljubav i strast je iracionalna. Pojedini bi učinili sve samo da njihov klub pobedi, napravi uspeh, osvoji trofej.

Ili u slučaju ovog navijača Benfike dovede željenog fudbalera.

Naime, ovaj navijač Benfike je na Twitter nalogu napravio fotomontažu. Starija žena je kao iza rešetaka, a na drugoj fotografiji je fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zagrebačkog Dinama, Španac Dani Olmo, koji je na ceni na fudbalskom tržištu.

Napisao je: "Držim svoju babu kao zatvorenika dok ne dovedete Olma".

Hey @slbenfica_en this is my grandmother and I wont release her until you announce Dani Olmo. pic.twitter.com/aNkfJPVPXc

— (@Pintooo17) August 28, 2019

Ovaj 21-godišnji ofanzivni fudbaler Dinama blista i mnogi evropski klubovi žele da ga dovedu. Dinamo bi želeo da ga zadrži, ali njegov otac Migel smatra da je pravo vreme da ode u neku od najjačih evropskih liga. U jednom intervjuu, Migel Olmo je otkrio i da Dinamo za njegovog sina traži čak 40 miliona evra!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.