Državljani Srbije od danas mogu u Španiju bez uslova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2020, 05:28

Državljani Srbije od danas mogu u Španiju bez uslova

Državljani Srbije od danas će moći slobodno da putuju u Španiju, rečeno je Tanjugu u ambasadi te zemlje u Beogradu.

To podrazumeva da za njih neće biti karantina, a u odgovoru Ambasade Španije navodi se da putnici koji putuju u tu zemlju avionom ili brodom pre polaska jedino moraju da popune formular o javnom zdravlju.

"Nakon popunjavanja formulara putnik će primiti QR kod koji je potrebno pokazati prilikom ulaska u Španiju", poručili su iz ambasade u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Državljani Srbije od danas mogu u Španiju bez uslova

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2020

Državljani Srbije od danas mogu slobodno da putuju u Španiju, rečeno je Tanjugu u ambasadi te zemlje u Beogradu...To podrazumeva da za njih neće biti karantina, a u odgovoru Ambasade Španije navodi se da putnici koji putuju u tu zemlju avionom ili brodom, pre polaska jedino moraju da popune formular...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.