Drulović hvali inteligentnog Petrovića i najavljuje novi bljesak Nikole Ninkovića!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2015, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović hvali inteligentnog Petrovića i najavljuje novi bljesak Nikole Ninkovića!

"Ninković u poslednje tri godine nije imao toliko prilika da igra, a verujem da će mojim dolaskom iskoristiti šansu. Generalno, šansu će svi dobiti, a samo je pitanje kako će je iskoristiti", rekao je novi strateg Parnog Valjka

Prvenac Ljubinka Drulovića na klupi Partizana. Novi šef stuke crno-belih debitovao je pobedom u Humskoj, pa je sasvim razmljivo što je nakon meča sa Javorom bio zadovoljan, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali pre svega rezultatom.

"Moram da budem zadovoljan jer smo pobedili. Ali i zabrinut, jer smo ostali bez dvojice važnih igrača. Darko Bražanac je zadobio povredu zadnje lože, a Marko Jevtović kolena, pa u ovom trenutku ne znamo kad ćemo moći da računamo na njih. Na sve to nismo sigurni ni kada će se oportaviti Babović, Saša Ilić, Abubakar i Balažic", rekao je Drulović posle meča sa ekipom iz Ivanjice.

S druge strane novi stateg Parnog Valjka se pohvalno izrazio prema dovojici igrača koji su ušli sa klupe. Reč je o Nikoli Ninkoviću i Nemanji Petroviću.

"Ninković u poslednje tri godine nije imao toliko prilika da igra, a verujem da će mojim dolaskom iskoristiti šansu. Generalno, šansu će svi dobiti, a samo je pitanje kako će je iskoristiti. Što se Petrovića tiče odlično je odradio posao na mestu zadnjeg veznog i mislim da smo sa njim dobili još jedno rešenje na toj poziciji. Drago mi je što sam pogodio sa tom izmenom, ali i što je Nemanja odigrao inteligentno i učestovao u fantastičnoj akciji koja je prethodila golu Božinova".

Drulović je u Humskoj dočekan aplauzima i na isti način ispraćen sa terena, uprkos činjenici što je favorit od 10. minuta morao da juri rezultatski zaostatak.

"Kod igrača se i dalje oseća doza anksioznosti, pa smo morali da krećemo iz minusa što nije bilo prijatno, ali smo uspeli da postignemo dva gola u prvom, a u drugom da mnogo ranije rešimo meč. Što se tiče prijema od strane publike, on je bio fantastičan. Jedino bih zamolio navijače da budu strpljiviji jer ne može odmah sve da se desi", rekao je Drulović.

Trener Javora Aleksandar Janjić bio je potišten posle poraza na stadionu Partizana.

"Ne znam koliko nas pratite, ali mi smo jedna od ofanzivnijih ekipa u ligi, a večeras to nismo uspeli da sprovedemo u delo. Čudno smo primili dva gola u prvom poluvremenu, a još čudnije što smo u dosadašnjem toku sezone primili pet, a večeras tri gola", rekao strateg ekipe iz Ivanjice.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRULOVIĆ: Zadovoljan sam, ali i zabrinut zbog povreda igrača

Izvor: Kurir, 18.Okt.2015

Moram da budem zadovoljan, jer smo pobedili, ali i zabrinut, pošto smo ostali bez dvojice važnih igrača, rekao je novi trener crno-belih...BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Javora, ali i da je zabrinut zbog povreda igrača na večerašnjoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.