Drugi najbolji strelac ABA lige karijeru nastavlja u Crnoj Gori!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi najbolji strelac ABA lige karijeru nastavlja u Crnoj Gori!

Gotovo.

Iskusni Amerikanac Lens Heris napustio je redove Primorske i karijeru nastavlja u redovima Mornara iz Bara.

Ovaj 35-godišnji bek je sa Primorskom osvojio slovenački šampionat, kup i ABA 2 ligu minule sezone, ove je nastavio sa blistavim partijama u dresu ekipe iz Kopera, nakon 11 odigranih mečeva drugi je najbolji strelac ABA lige sa 18,64 poena po utakmici i peti najkorisniji sa prosečnim indeksom 17,09.

Redove slovenačkog prvaka napustio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog lošeg finansijskog stanja u klubu, pre par dana se pojavila informacija da će otići, a ubrzo je stigla i potvrda da se dogovori sa Baranima.

Ekipa Mornara je sa velikim ambicijama ušla u tekuću sezonu, doveli su pregršt iskusnih i kvalitetnih pojačanja poput Džejkoba Pulena, Derika Nidama, Damira Markote, Mirze Begića i Milka Bjelice, ali su na polusezoni tek sedmi na tabeli sa skorom 6-5.

Sada su u svoj napadački arsenal dodali i sjajnog strelca i bez sumnje će napasti poziciju koja vodi u plej-of.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Raspada se Primorska: Lens Heris prešao u Mornar

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2019

Osipanje Primorske, usled teške finansijske situacije, nastavlja se intenzivnim tempom, pa je nakon Jagodić Kuridže klub iz Kopra napustio i iskusni američki bek Lens Heris, koji je potpisao za Mornar iz Bara. Heris (35) je uprkos ozbiljnim igračkim godinama bio lider ovog tima, prosečno je postizao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.