Šta će biti sa Lorencom Braunom? Zvezda odmah reagovala!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će biti sa Lorencom Braunom? Zvezda odmah reagovala!

U senci utakmice u Moskvi protiv CSKA, večeras su se pojavile''bombastične'' informacije u vezi Zvezdinog prvog plejmejkera.

Lansirali su ih pojedini mediji iz Italije.

Prema njihovim saznanjima, Armani Milano je zainteresovan za Lorenca Brauna, jer u tom klubu nisuzadovoljni učinkom Šelvina Meka.

Navodno bi Italijani bili spremni da plate milion evra za Braunovu slobodu, s obzirom na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegov ugovor sa Zvezdom, iako je Amerikanac trenutno povređen, zbog čega ga u poslednjih par mečeva nema u ekipi crveno-belih.

Ali, ubrzo pošto se ova informacija pojavila u medijima, stigla je i reakcija iz Crvene zvezde.

Portalu B92.net je iz Zvezde potvrđeno da pomenute informacije iz Italije nisu tačne.

Podsetimo, bez Brauna u ekipi, Zvezda je večeras poražena od CSKA u Moskvi sa 100:74.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Armani krenuo po Lorenza Brauna, obeštećenje 1.000.000 evra?

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2019

Počelo je sporo, ali trend uspona je bio evidentan u poslednjim nedeljama. Lorenzo Braun je izrastao u ključnog igrača Crvene zvezde. Međutim, sada će uprava kluba biti na teškom ispitu, pošto je prema informacijama iz Italije Armani Milano krenuo po Zvezdinog pleja! Armani navodno želi da 29-godišnjeg...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.