Drogba: Murinju i Čelsiju je veoma teško reći ne

Izvor: Sportal.rs, 29.Jul.2014, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba: Murinju i Čelsiju je veoma teško reći ne

Didije Drogba je dao prvi intervju, po povratku u Čelsi. Fudbaler Obale Slonovače rekao je da mu nije bilo tešku da donese odluku da se vrati u Englesku.

- Srećan sam što sam se vratio i jedva čekam da vidim najbolje navijače. Bilo mi je lako da donesem odluku, Murinju i Čelsiju je veoma teško reći ne. Menadžer je rekao da igrači kao ja, koji imaju dugu istoriju sa klubom, treba da se vrate jednog dana. Rekao mi je da moram da se vratim i ja se slažem. Čak i kada sam otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << iz kluba i dalje sam u sebi bio Čelsijev igrač, jer sam ovde proveo osam godina. Bez uvrede za timove u kojima sam igrao, ali to je tako – rekao je Drogba, za zvaničan sajt kluba.

Drogba je govorio i tome kako menadžer engleskog tima, Žoze Murinjo ima poseban odnos sa svakim igračem.

- Murinjo je čovek koji mi je dao šansu u Premijer ligi. Osvojili smo toliko trofeja zajedno i njegov odnos nije takav samo sa mnom, već i sa ostalim igračima koji su tu od početka. Pomalo je emotivno, ali najbitnija stvar je da želimo da pobeđujemo – rekao je napadač.

Drogba je dodao i da će njegov doprinos biti dobar ako bude uspeo da igra kao prethodnih sezona kada je nastupao za Čelsi. Osvrnuo se i na činjenicu da u timu neće biti Ešlija Kola i Frank Laparda.

- Ovo je prvi put da govorim o njima. Ešli je bio najbolji levi bek na svetu. Srećan sam što smo bili deo istog tima, bilo je tako teško igrati protiv njega dok je bio u Arsenalu. Mislim da je u Čelsiju postao bolji igrač. Svi znaju šta meni znači Frenk. Ljudi kažu da sam postigao mnogo golova u Čelsiju, ali upravo je on bio uključen u većinu njih. Znam da će se i on jednog dana vratiti, jer on pripada “plavcima" – rekao je Drogba.

 (Tekst: Irina Pokrajac, Foto: Beta/AP/Shuji Kajiyama)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drogba: Želim titule u Čelsiju

Izvor: B92, 29.Jul.2014

Didije Drogba se vratio u Čelsi posle dve godine, potpisao je jednogodišnji ugovor i nada se da će timu pomoći da stigne do titule. "Ne dolazim da rušim rekorde, želim da osvojim titule. Pet godina je dug period bez trofeja u Premijer ligi, želim da je osvojim, to je fantastičan osećaj koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.