Ture: Ostajem u Sitiju

Izvor: B92, 29.Jul.2014, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ture: Ostajem u Sitiju

Vezni fudbaler Mančester Sitija Jaja Ture konačno se oglasio i istakao da će ostati u klubu koliko god duže je moguće. "Ostaću u Mančester Sitiju koliko je god moguće... Nije bilo želje da odem, ćutao sam, mislio sam da je to pravi način i na kraju sam doneo odluku. Dobro se osećam po povratku na trening, bilo je ovo teško leto za moju porodicu", rekao je Ture.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jaja Ture više nije ljut, ostaje u Sitiju 'što je duže moguće'

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2014, 12:42

Priča u vezi sa sjajnim fudbalerom Obale Slonovače dobila je dramatični zaokret.

Nastavak na Sportske.net...

Preokret - Jaja Ture hoće da ostane u Sitiju

Izvor: Press, 30.Jul.2014

Prethodnih nedelja engleski mediji pisali su o njegovom nezadovoljstvu u redovima šampiona Engleske i mogućem transferu... "Nisam razmišljao o odlasku iz kluba, već je moja privatna situacija u jednom trenutku bila baš komplikovana", rekao je Ture za Bi-Bi-Si... Menadžer fudbalera iz Obale Slonovače...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.