Drama u Darmštatu, Majnc odneo ceo plen

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Darmštatu, Majnc odneo ceo plen

Domaćin u sudijskoj nadoknadi imao kolosalnu priliku da ostane neporažen, ali je Sandro Vagner promašio penal.

Dobar i uzbudljiv meč na premijeri 8. kola Bundeslige u kom su snage odmerili Darmštat i Majnc.

Gosti su poveli preko Bela nakon 15 minuta igre, a nepunih 10 minuta kasnije prednost je duplirao Mali.

Ipak, Darmštat se vraća u život u 27. minutu utakmice, kada je Heler pogodio mrežu Majnca na asistenciju Gondorfa, a pri rezultatu 1:2 otišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se na veliki odmor.

Nakon 12 minuta igre u nastavku Darmštat je izjednačio preko Sailera, međutim De Blasis vraća prednost gostima u 64. minutu meča.

Imali su domaći veliku priliku da izbegnu poraz, ali je Sandro Vagner loše izveo jedanaesterac te je ostalo 2:3.

Majnc je ovom pobedom sakupio 12 bodova koliko imaju Volfsburg i Leverkuzen, što znači da deli da ovim klubovima četvrto mesto na tabeli.

Darmštat ostaje na 10 bodova, novajlija u Bundesligi je večeras pred svojom ppublikom pokvraio utisak iz prethodna dva kola u kojima je tukao Verder i odneo bod iz Dortmunda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.