BUNDESLIGA: Goleada na otvaranju kola, Majnc slavi osvajanje nova tri boda (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUNDESLIGA: Goleada na otvaranju kola, Majnc slavi osvajanje nova tri boda (VIDEO)

Fudbaleri Majnca savladali su Darmštadt na gostovanju rezultatom 3:2 (2:1).

Goleadu na lepom stadionu novajlije u Bundesligi otpočeo je Štefan Bel golom glavom u 15. minutu, a onda smo videli dva jako lepa gola na obe strane. Prvo je Junus Mali lepim udarcem levom nogom duplirao prednost ekipe Majnca, a odgovorio mu je posle samo tri minuta Heler prelepim golom iz okreta.

Drama se nastavila u 57. minutu kada je Sailer potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << izjednačio rezultat na 2:2, ali je i taj rezultat na snazi bio samo sedam minuta, pošto je De Blazis doneo novu prednost Majncu.

Sve je išlo ka tome da če gosti odneti sva tri boda, sve do poslednjih momenata na meču, kada je sudija, reklo bi se neopravdano, dosudio jedanaesterac za domaćina.
Preostalo je još samo toliko vremena da se izvede kazneni udarac, ali je pravda zadovoljena promašajem Aleš Sandra, nakon čega je usledilo veliko slavlje fudbalera Majnca.

Bundesliga, 8. kolo:
petak, 2. oktobar
Darmštadt – Majnc 2:3 (1:2)
(Heler 27, Sailer 57 – Bel 15, Mali 24, De Blazis 64)
subota, 3. oktobar
15.30 Hanover – Verder
15.30 Herta – Hamburg
15.30 Hofenhajm – Štutgart
15.30 Ingolštadt – Frankfurt
15.30 B. Menhengladbah – Volfsburg
nedelja, 4. oktobar
15.30 Šalke – Keln
17.30 Bajern M. – B. Dortmund
17.30 Bajer L. – Augzburg


 
The post BUNDESLIGA: Goleada na otvaranju kola, Majnc slavi osvajanje nova tri boda (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majncu drama i goleada u Darmštadu

Izvor: B92, 02.Okt.2015

Fudbaleri Majnca Savladali su u gostima Darmštad rezultatom 3:2, u prvom meču osmog kola nemačke Bundeslige...Majnc je vodio sa 2:0, ali je na kraju slavio zahvaljujući tome što je Vagner promašio penal u 96. minutu prebacivši ceo gol...Uskoro opširnije..

Nastavak na B92...

Lil prekinuo seriju loših rezultata

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015

Fudbaleri Lila savladali Monpelje pred svojim navijačima na premijeri 9. kola Lige 1 i tako prekinuli seriju od pet utakmica u prvenstvu bez pobede...Lil je večeras slavio na svom stadionu 'Pjer Moro', gosti sa juga Francuske su ispraćeni sa dva gola u mreži...Prednost domaćinu doneo je Bufal sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.